Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mitä nainen haluaa

What Women Want 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nai­sen tyy­tymättö­myys on ai­noa eh­tymätön, uu­siu­tu­va luon­non­va­ra ja suu­rin yk­sittäi­nen ih­mis­kun­nan ke­hi­tyk­sen edel­ly­tys.

Nai­sen tyy­tymättö­myys on ai­noa eh­tymätön, uu­siu­tu­va luon­non­va­ra ja suu­rin yk­sittäi­nen ih­mis­kun­nan ke­hi­tyk­sen edel­ly­tys. Elo­ku­van ni­mi on hyvä ky­sy­mys Freu­din kuo­lin­vuo­teel­ta.
Mel Gib­son saa lah­jan ymmärtää nais­ten aja­tuk­sia: ei kun toi­vei­ta to­teut­ta­maan. Haus­kaa. Gib­son mat­kii mai­nios­ti Sean Con­ne­ryn ak­sent­tia.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Kaihtimissa juovavälkyntää. Levy pitää sirinää Sony 735:ssä. Ikävä kerroksen vaihto kesken musiikin. Ekstroissa 15 min mainosdokumentti, 12 min haastatteluja ja kaksi traileria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy