Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Highway - vaarojen valtatie

Highway 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­riaat­tees­sa tyy­pil­li­nen 1990-­lu­vun Mat­kal­la, mut­ta nuo­ret mie­het osaa­vat ot­taa yleisönsä ajaes­saan Seatt­leen.

Pe­riaat­tees­sa tyy­pil­li­nen 1990-lu­vun Mat­kal­la, mut­ta nuo­ret mie­het (Ja­red Le­to ja Ja­ke Gyl­len­haal) osaa­vat ot­taa yleisönsä ajaes­saan Seatt­leen.
Ta­pah­tuu vuon­na 1994 juu­ri sen jäl­keen, kun Nir­va­nan Kurt Co­bain oli am­pu­nut it­sensä hau­li­kol­la. Lif­ta­ri (Sel­ma Blair) nou­ki­taan mu­kaan mat­kal­le, jo­ta kul­je­taan rälläkällä avoau­tok­si lei­ka­tus­sa Che­vy Mon­te Car­los­sa. Ei ole mikään yllä­tys, että lop­pu­teks­teissä si­tee­ra­taan Jack Ke­roua­cia.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy