Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Under Siege 2: Dark Territory

Kaappaus raiteilla 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyhjänpäiväi­nen jat­ko-o­sa kaik­kien ai­ko­jen par­haal­le Ste­ven Sea­gal -­lef­fal­le Kaap­paus me­rellä, jo­ka pärjä­si koh­tuul­li­ses­ti myös ylei­semmässä­kin kil­pa­sar­jas­sa tar­kas­tel­tu­na.

Tyhjänpäiväi­nen jat­ko-o­sa kaik­kien ai­ko­jen par­haal­le Ste­ven Sea­gal -lef­fal­le Kaap­paus me­rellä, jo­ka pärjä­si koh­tuul­li­ses­ti myös ylei­semmässä­kin kil­pa­sar­jas­sa tar­kas­tel­tu­na. Free­jac­kin kal­tai­sen poh­jat­to­man huo­non toi­min­taräinän oh­jaa­jal­ta tämä ei to­ki ole mikään yllä­tys. Tällä ker­taa Sea­ga­lin näyt­te­lemä kom­man­do-kok­ki Ry­back sat­tuu pai­kal­le kun lau­ma vil­liin­ty­neitä ter­ro­ris­te­ja yrittää räjäyttää Was­hing­to­nin il­maan jenk­kien omal­la huip­pu­sa­lai­sel­la sa­tel­liit­tia­seel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Sekä kuvan että äänen laatu ovat ihan kohdallaan, joten kyllähän tämän sikäli katsoa jaksaa. Levyllä ei ole minkäänlaisia ekstroja, mikä lienee kuitenkin tässä tapauksessa aikalailla yhdentekävää. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy