Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

A Murder of Crows – kalman linnut

A Murder of Crows 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

En­ti­nen newor­lean­si­lai­nen la­ki­mies saa­vut­taa mai­net­ta ja mam­mo­naa jul­kais­tuaan kuol­leen van­huk­sen ri­kos­ro­maa­nin oma­naan.

En­ti­nen newor­lean­si­lai­nen la­ki­mies saa­vut­taa mai­net­ta ja mam­mo­naa jul­kais­tuaan kuol­leen van­huk­sen ri­kos­ro­maa­nin oma­naan. Pian hän kui­ten­kin huo­maa myy­neensä sie­lun­sa pa­ho­lai­sel­le kun po­lii­si kiin­nos­tuu kir­jan to­si­peräi­syy­destä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hiomaton, ajoittain jopa amatöörimäisesti toteutettu elokuva toimii pitkälti Oscar-voittaja Goodingin varassa. Äänimaailma on jokseenkin monotoninen, mutta tällaiseen jännityselokuvaan sopiva. Kuvanlaatu ei päätä huimaa. Levyllä faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy