Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rauhantekijä

The Peacemaker 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­del­li­nen yllättäjä, sillä ai­ka­lai­sar­viot eivät ol­leet välttämättä ai­na mai­rit­te­le­via.

To­del­li­nen yllättäjä, sillä ai­ka­lai­sar­viot eivät ol­leet välttämättä ai­na mai­rit­te­le­via. Deep Im­pac­tin ja tv:n Te­ho-o­sas­ton te­kijä, oh­jaa­ja Mi­mi Le­der osoit­taa, et­tei toi­min­ta ole nai­seu­des­ta kiin­ni.
Raa­ka elo­ku­va. P. Bros­na­nin bon­dit kal­pe­ne­vat, kun Geor­ge Cloo­ney pa­nee toi­mek­si. Toi­min­ta aal­toi­lee Venäjältä Ira­nin ra­jal­le ja Ko­so­vos­ta New Yor­kiin, kun ka­don­nei­ta ydinkär­kiä hae­taan väellä ja voi­mal­la.
San­ka­ri­pa­ri ei juu­ri­kaan seks­taa ja ter­ro­ris­ti on jo­pa in­hi­mil­lis­tet­ty. Elo­ku­va rat­kai­see be­ma­ri- ja mer­su­mies­ten iä­ni­kui­sen ki­nan siitä, kum­pi au­to on ko­vem­pi. Huo­noi­hoi­nen hel­sin­kiläi­nen len­toemäntä Lee­na mai­ni­taan ni­meltä. Jos rep­pu­selät rai­vos­tut­ta­vat ra­ti­kas­sa, kat­so tämä.

Kuva, ääni & ekstrat

Äärimmäisen hyvää kuvallista ja äänellistä laatua. Tekstitykset saa päälle vain valikosta. 3 min ohjaajan kommentein valittuja poistettuja kohtauksia, 6 min stunttipätkä, 4-sivuinen triviavihko ja kaksi traileria. R1:nä on julkaistu myös DTS-versio. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy