Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Syvä vesi

Dybt vand 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 151 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 105803EAN: 5050582006247

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tans­ka­lai­nen tril­le­ri va­ra­por­mes­ta­ris­ta, jo­ka sot­keu­tuu mel­koi­seen lie­meen por­mes­ta­rin jou­dut­tua ä­kis­ti syrjään.

Tans­ka­lai­nen tril­le­ri va­ra­por­mes­ta­ris­ta, jo­ka sot­keu­tuu mel­koi­seen lie­meen por­mes­ta­rin jou­dut­tua ä­kis­ti syrjään. Vi­deo­mai­nen, mut­ta jok­seen­kin viih­dyttävä ta­paus.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeähkö, lievästi kellertävä ja videomainen kuva. Ääniraita on selkeä, mutta varsin vähäeleinen. Ekstroissa traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy