Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Land of the Lost

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 214345EAN: 5050582707366

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hel­lyttävän poi­ka­mai­nen ja ä­ly­va­paa seik­kai­lu­ko­me­dia tie­de­mie­hestä, jo­ka ra­ken­taa ve­ro­ra­hoil­la ai­ka­ko­neen ja läh­tee päl­lis­te­lemään rin­nak­kais­to­del­li­suu­den esi­his­to­riaa.

Hel­lyttävän poi­ka­mai­nen ja ä­ly­va­paa seik­kai­lu­ko­me­dia tie­de­mie­hestä (Will Fer­rell), jo­ka ra­ken­taa ve­ro­ra­hoil­la ai­ka­ko­neen ja läh­tee päl­lis­te­lemään rin­nak­kais­to­del­li­suu­den esi­his­to­riaa. Di­no­ja ja Ca­dil­la­ce­ja sekä tun­net­tu­ja ny­ky­maa­merk­kejä vi­li­sevä maail­ma on suo­raan tie­teis­ka­tast­ro­fie­lo­ku­vien ku­vas­tos­ta, mut­ta sil­ti me­no on huu­mo­rin­ta­jul­taan yleis­luon­toi­sem­paa kuin pelkästään yh­den gen­ren pa­ro­di­soin­tia. Elo­ku­va rul­laa kuin luon­to­do­ku­ment­tien vas­tais­ku, missä juon­ta­jan it­se­rak­kaus ja bes­sewis­se­ris­mi pal­ki­taan yh­dellä lä­heltä­pi­ti­ti­lan­teel­la toi­sen­sa perään. Elo­ku­va pe­rus­tuu sa­man­ni­mi­seen 70-lu­vun tv-sar­jaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Mielikuvituksekas miljöö pursuaa monenmoista silmäkarkkia ja myös ääniraita on laadittu suuren luokan seikkailuelokuvien tyyliin. Onneksi myös kuva ja ääni ovat tehtävän tasalla. Erinomainen kuva on upean värikylläinen ja pääosin moitteettoman terävä - tätä parempaa jälkeä ei DVD:ltä juuri voi odottaa. Virikkeellinen ja myös musiikkia auttavasti hyödyntävä ääniraita pistää toimintakohtauksiin vauhtia ja toistaa kaiken muunkin puhtaan ongelmattomasti. Ekstroissa asiallisen tietopitoinen ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ja kaksi koostetta. (IJ)
26/05/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy