Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Red Corner

Punainen labyrintti 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ric­hard Ge­re te­kee bis­nestä uu­des­sa Kii­nas­sa, mut­ta tu­tus­tuu myös van­haan, kun jou­tuu se­koi­te­tuk­si ve­ri­työhön.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvin aiheeseen sopien kuva hehkuu komeissa punaisen eri sävyissä. 16:9-kuva on matted-versio 1.85:1-teatterikuvasta: alkutekstit peittyvät osittain. Ekstroina 8 sivun trivialehtinen. R1-versiossa oli myös ohjaajan kommenttiraita. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Jon Avnet
Pääosissa: Richard Gere
Tarina: Robert King
Kuvaus: Karl Walter Lindenlaub
Musiikki: Thomas Newman

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy