Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Forrest Gump

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1994Kesto: 142 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99022EAN: 7332431995406

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaik­ki kes­kei­simmät Os­ca­rit nap­si­nut draa­ma­ko­me­dia ko­koaa Yh­dys­val­to­jen 1900-­lu­vun jäl­ki­puo­lis­kon his­to­rian yh­dek­si ma­keak­si pa­ke­tik­si, jos­sa yh­dellä hie­man yk­sin­ker­tai­sel­la ta­vik­sel­la on ar­vaa­mat­to­man suu­ri roo­li.

Kaik­ki kes­kei­simmät Os­ca­rit nap­si­nut draa­ma­ko­me­dia ko­koaa Yh­dys­val­to­jen 1900-lu­vun jäl­ki­puo­lis­kon his­to­rian yh­dek­si ma­keak­si pa­ke­tik­si, jos­sa yh­dellä hie­man yk­sin­ker­tai­sel­la ta­vik­sel­la (Tom Hanks) on ar­vaa­mat­to­man suu­ri roo­li. His­to­rian op­pi­kir­ja­na tätä ei kan­na­ta lu­kea sen enempää kuin Aku Ank­kaa­kaan, mut­ta yh­teen­sat­tu­mat on kynäil­ty näppäräs­ti ja hu­pia riittää non-s­top­pi­na alus­ta lop­puun saak­ka. Tämä jos mikä on feel good -e­lo­ku­va.

Kuva & ääni

Erinomainen filmimäinen kuva pitää kuosinsa moitteettomasti ja piirtää vaihtelevat miljöönsä luonnollisen värikylläisesti ja erottelevasti. Häviötön DTS-HD Master Audio -ääniraita toistaa dialogin puhtaasti ja jytisyttää huonetta Vietnamissa, mutta parasta antia on leppoisan hyväntuulinen musiikkiraita, joka on täynnä aikakausien merkkikappaleita.

Ekstrat

Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa (mm. ohjaaja, tuotantosuunnittelija ja tuottajia), alkupuhe (HD) ja kooste musiikkivalinnoista (HD). Erillisellä ekstralevyllä lisäksi mielenkiintoinen tuotantopäiväkirja (HD 26 min.), erinomainen katsaus kirjan adaptointiin (HD 27 min.), kattava kooste erikoistehosteista (HD 27 min.), kooste nuoresta Forrestista (HD 15 min.), tekijöiden kyselytunti USC:n kampuksella (HD 55 min.) ja aiemmalta DVD-julkaisulta tutut koosteet koenäytöksistä, meikkaustesteistä (8 min.), äänisuunnittelusta (yht. 16 min.) ja tuotantosuunnittelusta (7 min.). Pisteenä iin päälle vielä kaksi traileria (HD). Ekstrat on tekstitetty kattavasti suomeksi. (IJ)
17/04/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy