Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Unelma Afrikasta

I Dreamed of Africa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­vi­nai­sen mitään­sa­no­ma­ton teos Greys­to­ken ja Tu­li­vau­nu­jen oh­jaa­jal­ta.

Har­vi­nai­sen mitään­sa­no­ma­ton teos Greys­to­ken ja Tu­li­vau­nu­jen oh­jaa­jal­ta. Suu­rin vir­he oli ot­taa Kim Ba­sin­ger pääo­saan. Mai­se­mat ja luon­to näyttävät to­ki hyvältä.

Kuva, ääni & ekstrat

Täydellinen kuva. Ääniraita on laadukas, mutta musiikkipainotteinen. Ekstroissa traileri, mainosdokumentti, ohjaajan kommenttiraita, erillinen soundtrack ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy