Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Southland Tales

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2005Kesto: 143 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582899382

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kie­li pos­kes­sa teh­ty maail­man­lo­pun ku­vaus ryhmästä lo­san­ge­le­si­lai­sia as­fal­tin­tal­laa­jia, jot­ka kaik­ki mat­kaa­vat tietämättään koh­ti tu­hoa.

Kie­li pos­kes­sa teh­ty maail­man­lo­pun ku­vaus ryhmästä lo­san­ge­le­si­lai­sia as­fal­tin­tal­laa­jia, jot­ka kaik­ki mat­kaa­vat tietämättään koh­ti tu­hoa. Kes­kimääräi­sestä hih­hu­li­ko­me­dias­ta tämän erot­taa vain tee­ma ja ta­va­no­mas­ta ni­mekkääm­pi näyt­te­lijä­kaar­ti. Dway­ne "T­he Rock" John­son on ra­jan toi­sel­la puo­len käy­nyt ja muis­tin­sa me­nettä­nyt solt­tu, Sa­rah Mic­hel­le Gel­lar neu­vo­kas por­notäh­ti, Seann Wil­liam Scott ra­sis­ti­nen je­pa­ri ja tun­nis­tet­ta­vil­la näyt­te­lijöillä mie­hi­tet­ty si­vuo­sa­lis­ta muu­toin­kin pitkä — it­sea asias­sa elo­ku­vaan niin yli­mi­toi­tet­tu, että ko­ko pro­jek­tin on täy­ty­nyt saa­da al­kun­sa jon­kun ko­ti­bi­lei­den huu­ruis­ta.
Täy­si­pai­nois­ta elo­ku­vaa tämä te­ke­le ei ole näh­nytkään, mut­ta kai­kes­ta ta­ri­nal­li­ses­ta hu­te­ruu­des­taan ja ylei­sestä hölmöi­lystään huo­li­mat­ta ky­se on kes­kimääräistä kun­nian­hi­moi­sem­mas­ta Ö-lef­fas­ta. Pin­ta on hy­vin hal­lus­sa vaik­ka bud­jet­ti tus­kin on ol­lut ylen­palt­ti­nen. Jos vain kä­si­kir­joi­tus oli­si mie­lekäs voi­si kä­sillä ol­la ihan haus­ka ta­paus, mut­ta nyt kat­so­jan palk­kiok­si jää vain muu­ta­ma yk­sittäi­nen vit­si siellä täällä. Räi­keäs­ti yli­pitkä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva nousee viirun verran tyypillisen videoviihdykkeen yläpuolelle ja näyttää liki täysiveriseltä elokuvalta, joskin toismaallista kikkailua on jo hieman liikaa. Pätevää ääniraitaa siivittää Mobyn musiikki. Ekstraton, mikä on harmi sillä olisi oikeastaan ollut mielenkiintoista kuulla miten tähän elokuvantapaiseen päädyttiin. (IJ)
16/08/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy