Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Million Dollar Hotel

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Tai­teen ja ros­kan ero on häi­lyvä.” Elo­ku­va ku­vaa ame­rik­ka­lai­sia avo­hoi­to­po­ti­lai­ta.

”­Tai­teen ja ros­kan ero on häi­lyvä.”
E­lo­ku­va ku­vaa ame­rik­ka­lai­sia avo­hoi­to­po­ti­lai­ta. He elävät ho­tel­lis­sa, jo­ka pa­nee New Or­lean­sin Hum­ming­bir­din vai­kut­ta­maan vii­den täh­deen She­ra­to­nil­ta.
Oh­jaa­jan skaa­la on­kin laa­ja, kun toi­ses­sa päässä on Ber­lii­nin tai­vaan al­la.
Mil­la Jo­vo­vich ja Je­re­my Da­vies ovat psy­kiat­ri­sia po­ti­lai­ta, mut­ta sa­mal­la är­syttä­vim­millään. Mel Gib­son ei ole aiem­min as­tu­nut näin vi­ka­paik­kaan.
U2:n Bo­no ja­koi kä­si­kir­joi­tus­vas­tuun, jo­ta ei sit­ten taas tar­vit­se ih­me­tellä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvasuhde on liki alkuperäinen, kuva sekä ääni ovat timmissä ja elokuva on Wendersin surkeimpia. Traileri ja haastattelukoosteet. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy