Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Burn After Reading

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 207572EAN: 6438044179361

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Coen-­vel­jes­ten DVD-op­paan tren­di­kart­ta näyttää pe­rin jy­kevältä.

Coen-vel­jes­ten DVD-op­paan tren­di­kart­ta näyttää pe­rin jy­kevältä. Sik­si on­kin yllättävää, kuin­ka vä­kinäi­seltä elo­ku­val­ta Burn Af­ter Rea­ding tun­tuu. Hy­viä­kin ar­vos­te­lu­ja on kuul­tu, jo­ten tämä lie­nee ma­kua­sia
U­ran­sa eh­too­puo­lel­la py­ris­te­levä CIA:n agent­ti (John Mal­ko­vich) jou­tuu ih­meel­li­seen ti­lan­tee­seen, kun tur­hanpäi­viäi­siä tie­to­ja sisältävä le­vy­ke jää kah­den vähä-ä­lyi­sen kun­to­sa­li­työ­te­kijän (B­rad Pitt, Fran­ces Mc­Dor­mand) hal­tuun. Ki­ris­ty­sy­ri­tys joh­taa ai­ka­moi­siin seu­rauk­siin.
Hul­va­ton­ta, ma­kaa­be­ria ja yllättävää, kyllä. Täh­tiä kuin vi­li­semällä, kyllä. Viih­dyttävääkö, eipä juu­ri.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 21 min. dokumentit. (PS)
24/03/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy