Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Katkeruuden lähde

Jean de Florette 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: FutureFilm Kuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ( FutureFilm ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yh­teisön il­keys ja yk­silön ah­neus ovat pääo­sas­sa Mar­cel Pag­no­lin teks­tiin pe­rus­tu­vas­sa kak­sio­sai­ses­sa hui­jaus­ta­ri­nas­sa, jos­sa vil­je­lyk­siään vaa­li­val­ta pe­rijältä pi­mi­tetään kal­li­sar­voi­sen läh­teen ole­mas­sao­lo.

Yh­teisön il­keys ja yk­silön ah­neus ovat pääo­sas­sa Mar­cel Pag­no­lin teks­tiin pe­rus­tu­vas­sa kak­sio­sai­ses­sa hui­jaus­ta­ri­nas­sa, jos­sa vil­je­lyk­siään vaa­li­val­ta pe­rijältä (Gé­rard De­par­dieu) pi­mi­tetään kal­li­sar­voi­sen läh­teen ole­mas­sao­lo. Yk­sinään tätä ei oi­kein voi ar­vioi­da, sillä jat­ko-o­sas­ta (Ma­non des Sour­ces) ker­ro­taan jo lop­pu­teks­tissä. Toi­sil­leen ka­teel­li­sil­le elo­ku­vak­rii­ti­koil­le oi­vaa op­pi­ma­te­riaa­lia.

Kuva, ääni & ekstrat

Eurooppalaista keskitasoa huomattavasti tarkempi kuva. Myös Dolby Surround toimii aivan tarpeeksi pontevasti. Ekstroihin on tallennettu traileri, biografiat ja kuvagalleria.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy