Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kiltti tyttö

The Good Girl 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­vi­nai­sel­la ta­val­la to­sia­me­rik­ka­lai­nen val­ta­vir­ran elo­ku­va.

Har­vi­nai­sel­la ta­val­la to­sia­me­rik­ka­lai­nen val­ta­vir­ran elo­ku­va. Nuo­ri, lap­se­ton vai­mo elää ty­perän, olut­ta ka­ve­rin­sa kans­sa li­pittävän ame­rik­ka­lais­jun­tin kans­sa ta­sai­sen tap­pa­vaa elämäänsä, kun­nes nuo­rem­pi, ta­sa­pai­no­ton työ­ka­ve­ri al­kaa pii­rittää. Jen­ni­fer Anis­ton ja Ja­ke Gyl­len­haal ra­ken­ta­vat hie­not roo­lit.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva on hieman rakeinen. Ääniraita keskittyy dialogiin. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy