Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Silence of the Lambs - Ultimate Edition

Uhrilampaat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.89
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 97104EAN: 6438044073256

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­ho­mas Har­ri­sin pa­ras ro­maa­ni sai ar­voi­sen­sa adap­tion: kaik­ki tär­keimmät Os­ca­rit tu­li­vat syystä, ja vieläpä har­vi­nai­sel­la ta­val­la gro­tes­ke­ja sä­vyjä sisältäväl­le tril­le­ri/­kan­ni­baa­li-e­lo­ku­val­le.

T­ho­mas Har­ri­sin pa­ras ro­maa­ni sai ar­voi­sen­sa adap­tion: kaik­ki tär­keimmät Os­ca­rit tu­li­vat syystä, ja vieläpä har­vi­nai­sel­la ta­val­la gro­tes­ke­ja sä­vyjä sisältäväl­le tril­le­ri/­kan­ni­baa­li-e­lo­ku­val­le. Kah­del­la le­vyllä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ultimate Editionin kuvanlaatu on aiempaa SE-versiota ehkä aavistuksen tarkempi, mutta alkuperäinenkin kuva oli hieman kohinainen ja rakeinen. Kuvasuhde on täsmälleen sama. DTS-ääniraita kuulostaa hieman muhkeammalta. Sama käännösvirhe kuin aiemmassakin laitoksessa: Firenze ei ole suomeksi Florence. Kahdella levyllä. Ekstroissa 15+26+9+15+64+19+21+8 min. dokumentit, 20 min. poistettuja kohtauksia kommentein, 2 min. ylijäämäfilmiä, traileri, tiiseri, 11 tv-mainosta, Anthony Hopkinsin viesti puhelinvastaajaa varten, postikorttipakka, kuvagalleria ja 8-sivuinen triviavihko. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy