Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Message in a Bottle

Viesti mereltä 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ällöttävän ro­mant­ti­nen ker­to­mus nai­ses­ta, jo­ka löytää mie­hen kir­joit­ta­man pul­lo­pos­tin ja päättää tu­tus­tua tähän.

Ällöttävän ro­mant­ti­nen ker­to­mus nai­ses­ta, jo­ka löytää mie­hen kir­joit­ta­man pul­lo­pos­tin ja päättää tu­tus­tua tähän.
Vain kaik­kein suu­rim­mil­le Ke­vin Cost­ner -fa­neil­le. Paul New­man vas­taa koh­tuu­suo­ri­tuk­ses­ta Cost­ne­rin isänä.

Kuva, ääni & ekstrat

Visuaalisesti kaunista jälkeä. Ääniraitaa ei juurikaan hyödynnetä. Ohjaajan ja kumppanien ääniraita, kaksi poistettua kohtausta kahdella kommenttiraidalla. Traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy