Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Moonlight Mile – surun tie

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

E­ri­koi­ses­ta tun­nel­mas­taan huo­li­mat­ta to­sielämän ma­kui­nen ker­to­mus poi­kaystävästä ja mel­kein ap­pi­van­hem­mik­si pää­ty­neestä pa­ris­kun­nas­ta.

Eri­koi­ses­ta tun­nel­mas­taan huo­li­mat­ta to­sielämän ma­kui­nen ker­to­mus poi­kaystävästä (Ja­ke Gyl­len­haal) ja mel­kein ap­pi­van­hem­mik­si pää­ty­neestä pa­ris­kun­nas­ta (Dus­tin Hoff­man ja Su­san Sa­ran­don). Eipä ih­me: pe­rus­tuu oh­jaa­ja/kä­si­kir­joit­ta­jan omiin ko­ke­muk­siin. Su­ru on ai­ka har­vi­nai­nen ai­he ame­rik­ka­lai­ses­sa draa­mas­sa. Muis­tut­taa hie­man elo­ku­via Sisä­ren­gas ja Voit­ta­mat­to­mat vel­jek­set, kos­ka yk­si pää­hen­kilöistä on kuol­lut, mut­ta vai­kut­taa edel­leen ih­mis­ten elämään.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni­rai­ta. Säädä 5.1 me­nus­ta, muu­ten pääl­le tu­lee DD2.0. Haus­ka ää­ni­kik­ka: van­ha soul­bii­si ”I Want to Ta­ke You Hig­her” lei­ka­taan juu­ri en­nen hey hey hey –­ker­tosäettä, jol­loin siir­rytään pa­pin siu­nauk­siin. Muu­ten­kin eri­no­mai­ses­ti va­lit­tua mu­siik­kia: Ed­mund­sin ”I Hear You Knoc­king”, T. Re­xin ”­Twen­tieth Cen­tu­ry Boy” ja Van Mor­ri­so­nin ”­Sweet Thing”. Elo­ku­va sai ni­mensä Rol­ling Sto­ne­sin bii­sistä. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu kak­si kom­ment­ti­rai­taa, 22 min. do­ku­ment­ti, 10 pois­tet­tua koh­taus­ta oh­jaa­jan kom­men­tein ja trai­le­ri.

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy