Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Purppuravyöhyke - Special Edition

Crimson Tide 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: BuenaVistaKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (BuenaVista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Cai­nen ka­pi­nas­ta tu­tun Kap­tee­ni Quee­gin ta­voin se­koa­va ydin­su­kel­lus­ve­neen kip­pa­ri ja förs­ti ovat saa­neet käs­kyn lä­hettää oh­juk­set vi­hol­lis­tu­ki­koh­taan, kun ka­pi­nal­lis­ten sub­ba­ri hyökkää.

Cai­nen ka­pi­nas­ta tu­tun Kap­tee­ni Quee­gin ta­voin se­koa­va ydin­su­kel­lus­ve­neen kip­pa­ri (Ge­ne Hack­man) ja förs­ti (Den­zel Was­hing­ton) ovat saa­neet käs­kyn lä­hettää oh­juk­set vi­hol­lis­tu­ki­koh­taan, kun ka­pi­nal­lis­ten sub­ba­ri hyökkää. Tuot­ta­ja Bruck­hei­me­rin ry­tinöistä pa­ras. Ä­lyttö­myy­det ovat mi­ni­missä. An­taa ai­ka hei­kon ku­van me­ri­voi­mien mo­raa­lis­ta. Elo­ku­van vii­mei­set mi­nuu­tit ovat hy­vin ällöt.

Kuva, ääni & ekstrat

Aiemmassa Sandrewn versiossa ei ollut ekstroja. SE tarjoaa 11+20 min. dokumentit, seitsemän poistettua kohtausta ja trailerin. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy