Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Manaaja – Ennennäkemätön versio

The Exorcist – The Version You’ve Never Seen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 82783EAN: 7321944186326

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Oh­jaa­ja Fried­kin pa­la­si ri­kos­pai­kal­le ja lisä­si 11 min.

Oh­jaa­ja Fried­kin pa­la­si ri­kos­pai­kal­le ja lisä­si 11 min. lisä­ma­te­riaa­lia kaik­kien ai­ko­jen par­haa­seen suu­ren yleisön kau­hue­lo­ku­vaan. Mu­ka­na on mm. pa­ha­mai­nei­nen ”hämähäk­kikä­ve­ly”. Etupäässä kir­jai­li­ja Wil­liam Pe­ter Blat­tyn nä­ke­mys. Tär­keä le­vy elo­ku­van fa­neil­le. Sei­nil­le lisä­tyt kas­voe­fek­tit ovat lap­sel­li­sia, mut­ta uut­ta ma­te­riaa­lia sisältävät koh­tauk­set kat­soo mie­lellään. Ne on kä­teväs­ti mer­kit­ty as­te­ris­keil­la sisäl­lys­luet­te­loon.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvaltaan (terävämpi) ja ääneltään (mukana matriisi-takakanava) pientä parannusta taannoiseen R1 Special Editioniin. Maahantuojan mukaan eräät Sonyt lopettavat pyörittämisen 22:ssa luvussa; käyttämämme Sony 735 pärjäsi mainiosti. Ekstroista löytyvät ohjaajan kommenttiraita, traileri sekä neljä tv- ja kaksi radiomainosta. R1-SE kannattaa edelleen säilyttää: originaali on aina tärkein ja ko. levyltä löytyvät erinomainen 77 min. dokumentti ja hienot faktaruudut todellisuuspohjaisista tapahtumista. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy