Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Phenomenon – Ihmeiden aika

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.33*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ka­li­for­nia­lai­seen pik­ku­kau­pun­kiin si­joit­tu­va läm­min­hen­ki­nen draa­ma ta­val­li­ses­ta pul­liai­ses­ta, jo­ka ufo­mai­sen va­loil­miön koh­dat­tuaan huo­maa omaa­van­sa te­le­ki­neet­ti­siä ky­kyjä ja pys­tyvänsä rat­ko­maan Eins­tein-­mag­ni­tu­din on­gel­mia al­ta ai­kayk­sikön.

Ka­li­for­nia­lai­seen pik­ku­kau­pun­kiin si­joit­tu­va läm­min­hen­ki­nen draa­ma ta­val­li­ses­ta pul­liai­ses­ta (John Tra­vol­ta), jo­ka ufo­mai­sen va­loil­miön koh­dat­tuaan huo­maa omaa­van­sa te­le­ki­neet­ti­siä ky­kyjä ja pys­tyvänsä rat­ko­maan Eins­tein-mag­ni­tu­din on­gel­mia al­ta ai­kayk­sikön. Uu­det ky­vyt saat­ta­vat hä­net lä­hemmäk­si ihai­le­maan­sa nais­ta (Ky­ra Sed­gwick), mut­ta ne myös ai­heut­ta­vat pel­koa kau­pun­gin muis­sa ih­mi­sissä. FBI:­kin ryh­tyy pitämään miestä tur­val­li­suu­suh­ka­na, tämä kun pys­tyy mur­ta­maan ke­hit­ty­neimmän­kin sa­laus­koo­din.
T­ra­vol­ta muo­dos­taa vä­littömän peh­meällä (ja sa­mal­la aa­vis­tuk­sen uni­sel­la) suo­ri­tuk­sel­laan elo­ku­van selkä­ran­gan, mut­ta myös muu näyt­te­lijä­kaar­ti on va­lit­tu oi­val­li­ses­ti: Fo­rest Whi­ta­ker ja Ro­bert Du­vall täyttävät hy­vin saa­man­sa ka­me­ra-a­jan Tra­vol­tan lä­him­pinä ystä­vinä. Nä­ke­mi­sen ar­voi­nen on myös Star Tre­kin Da­ta (B­rent Spi­ner) FBI:n kuu­lus­te­li­ja­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeällä tavalla näyttävä elokuva ja saumattomasti istuva ääniraita, jolla esiintyvät mm. Marvin Gaye, Diana Ross, Peter Gabriel ja Eric Clapton. Ei ekstroja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy