Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viimeiseen pisaraan

Enough 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­rai­le­rin pe­rus­teel­la tältä elo­ku­val­ta ei pal­joa odot­ta­nut, mut­ta yllättäen ky­seessä on var­sin toi­mi­va tril­le­ri.

T­rai­le­rin pe­rus­teel­la tältä elo­ku­val­ta ei pal­joa odot­ta­nut, mut­ta yllättäen ky­seessä on var­sin toi­mi­va tril­le­ri. Muun­taa hy­vin kli­seistä ta­ri­naa te­kemällä vä­ki­val­tai­seen avio­liit­toon kah­li­tus­ta nai­ses­ta vah­van it­senäi­sen toi­mi­jan, jo­ka va­pau­tuu psy­ko­paa­tin ikeestä omin voi­min — ja kek­se­liääm­min kuin vain päästämällä il­mat pi­hal­le. Rea­lis­ti­suu­des­ta ta­pah­tu­mia ei pää­se hauk­ku­maan, mut­ta ta­pah­tu­mat sol­ju­vat viih­dyttäväs­ti eteenpäin mie­len­kiin­tois­ten miljöi­den, osaa­vien näyt­te­lijöi­den ja terävän tek­ni­sen to­teu­tuk­sen pai­nol­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Aavistuksen pehmeä ja rosoinen kuva, jossa esiintyy myös lievää ajoittaista reunavärinää. Ääni on tasokas, toistoltaan selkeä ja vivahteikas, tarvittaessa myös alasulottuva. Ekstroissa anamorfinen DD5.1 -traileri, musiikkivideo, kolme poistettua kohtausta kommentein, reilu puolituntia minidokumentteja, filmografiat ja kaksi kommenttiraitaa, joista ensimmäinen on ohjaajan ja kirjoittajan, jälkimmäinen tuottajan. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Michael Apted
Pääosissa: Jennifer Lopez
Tarina: Nicholas Kazan
Kuvaus: Rogier Stoffers
Musiikki: David Arnold
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy