Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Remember the Titans – titaanien taistelu

Remember the Titans 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vir­gia­na­lai­seen ylio­pis­toon pe­rus­te­taan vä­ki­sin jal­ka­pal­lon se­ka­jouk­kue 1970-­lu­vun tait­tees­sa.

Vir­gia­na­lai­seen ylio­pis­toon pe­rus­te­taan vä­ki­sin jal­ka­pal­lon se­ka­jouk­kue 1970-lu­vun tait­tees­sa. Kuu­lui­si ur­hei­lue­lo­ku­vien laa­duk­kaim­paan jouk­koon, jol­lei tuo­tan­to­ko­neis­ton jäl­ki nä­kyi­si tur­han vah­vas­ti: käyttää ällöttäväs­ti hyväk­seen ame­rik­ka­lai­sen yh­teis­kun­nan ro­tu­ta­bu­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, jossa näkyy hieman aliasing-välkyntää. Ääniraidassa on voimaa, luut rutisevat liki samalla voimalla kuin referenssissään Any Giving Sunday. Ekstroissa 19 min mainosdokumentti, 6 min Denzel Washingtonin eläytymisestä valmentajan rooliin ja kuusi minuuttia mm. Jerry Bruckheimerin haastattelua, 8 min poistettuja kohtauksia (7 kpl), traileri, ohjaajan, tuottajan ja skenaristin kommenttiraita. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Boaz Yakin
Pääosissa: Denzel Washington
Tarina: Gregory Allen Howard
Kuvaus: Philippe Rousselot
Musiikki: Trevor Rabin

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Samasta kynästä

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy