Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Pelican Brief

Pelikaanimuistio 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 135 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

John Gris­ha­min ro­maa­niin pe­rus­tu­va ker­takäyttöt­ril­le­ri nuo­res­ta la­ki­tie­teen opis­ke­li­jas­ta, jo­ka is­kee mah­ti­mies­ten her­moon teo­rial­laan kah­den Kor­keim­man oi­keu­den tuo­ma­rin mur­han mo­tii­veis­ta.

John Gris­ha­min ro­maa­niin pe­rus­tu­va ker­takäyttöt­ril­le­ri nuo­res­ta la­ki­tie­teen opis­ke­li­jas­ta (Ju­lia Ro­berts), jo­ka is­kee mah­ti­mies­ten her­moon teo­rial­laan kah­den Kor­keim­man oi­keu­den tuo­ma­rin mur­han mo­tii­veis­ta. Kaik­kien tut­tu­jen ja puo­li­tut­tu­jen lio­tes­sa pi­noon jou­tuu hän­kin pa­ke­ne­maan hen­kensä edestä. Ai­noa­na toi­vo­naan hä­nellä on tut­ki­va jour­na­lis­ti (Den­zel Was­hing­ton), jon­ka kaut­ta hän yrittää päästä jul­ki­suu­den tur­viin.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Levyllä faktaruutuja, elokuvan traileri (1,85:1/DD 2.0) sekä muiden elokuvien trailereita.(IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy