Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Junakytät

Money Train 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­min­nal­li­sen let­keä bud­dy-­lef­fa kah­des­ta ve­li­puo­les­ta, joi­den idyl­listä elämää met­ro­kyt­tinä häi­rit­see vain toi­sen vel­jen kroo­ni­nen pe­li­hi­mo ja poi­kien ret­kah­ta­mi­nen sa­maan nai­seen.

Toi­min­nal­li­sen let­keä bud­dy-lef­fa kah­des­ta ve­li­puo­les­ta (Wes­ley Sni­pes, Woo­dy Har­rel­son), joi­den idyl­listä elämää met­ro­kyt­tinä häi­rit­see vain toi­sen vel­jen kroo­ni­nen pe­li­hi­mo ja poi­kien ret­kah­ta­mi­nen sa­maan nai­seen (Jen­ni­fer Lo­pez).
Vel­ko­jien hen­gittäessä nis­kaan ja sa­dis­ti­sen oma­hyväi­sen po­mon syl­kiessä päin näköä al­ka­vat vel­jek­set ajau­tua koh­ti met­ro­tun­ne­leis­sa por­hal­ta­van ra­han­kul­je­tus­ju­nan ryöstöä.
Pä­tevät näyt­te­lijät, ajoit­tain näppärä dia­lo­gi, hyvä ää­ni­rai­ta ja vauh­di­kas ku­vaus pitävät lef­fan hy­vin kui­vil­la sen mo­nis­ta klis­heistä huo­li­mat­ta. Jenk­ki­pu­ru­ku­mia­han tämä on, mut­ta mais­tu­vaa sel­lais­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja 'ääni. Pelkistetty levy ekstrojen suhteen: ei yhtikäs mitään. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy