Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

Kadonneen aarteen metsästäjät 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ka­don­neen aar­teen metsästäjät toi klas­si­sen seik­kai­lun haus­kim­mat ele­men­tit ta­kai­sin: sa­la­peräi­sen Egyp­tin, ka­don­neen aar­teen, nat­sit ja cliff­han­ge­rit.

Ka­don­neen aar­teen metsästäjät toi klas­si­sen seik­kai­lun haus­kim­mat ele­men­tit ta­kai­sin: sa­la­peräi­sen Egyp­tin, ka­don­neen aar­teen, nat­sit ja cliff­han­ge­rit.
Hie­man Star War­sin re­sep­tin ta­paan tuot­ta­ja Geor­ge Lu­cas yh­dis­ti lap­suu­ten­sa viih­de­ku­vas­ton maus­tei­neen sa­maan nau­tit­ta­vaan kei­tok­seen.
In­dia­nan ni­mi lisät­tiin elo­ku­van ot­sik­koon jäl­kikä­teen. Star Wars -t­ri­lo­gian jäl­keen tämä oli kaik­kien ai­ko­jen odo­te­tuin DVD-tuo­te. In­dia­nan seik­kai­lu­ja ei myy­ty yk­sittäin, jo­ten ku­lut­ta­ja jou­tuu os­ta­maan ko­ko ko­koel­man.

Kuva, ääni & ekstrat

Upeasti restauroitu kuva ja ääniraita. Esimerkiksi aliasing-välkyntä on aika minimissä eikä rakeisuudestakaan voi tätä moittia. Vanha ääniraita miksattiin tyylillä ja huolella moderniksi 5.1:ksi. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy