Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Mighty Quinn

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Erään­lai­nen köyhän mie­hen Har­der They Fall, mut­ta tar­joaa vä­hintään­kin pi­sa­ran uut­ta ver­ta nor­maa­lei­hin po­lii­si­ku­vioi­hin.

Erään­lai­nen köyhän mie­hen Har­der They Fall, mut­ta tar­joaa vä­hintään­kin pi­sa­ran uut­ta ver­ta nor­maa­lei­hin po­lii­si­ku­vioi­hin.
Den­zel Was­hing­ton on Bob Dy­la­nin bii­sin poh­jal­ta pi­la­ni­meä Migh­ty Quinn kan­ta­va ja­mai­ka­lai­nen po­lii­sipääl­likkö, jon­ka vah­vuus on pai­kal­lis­tun­te­mus. Ras­tat on ku­vat­tu har­vi­nai­sen an­ti­ra­sis­ti­sel­la ta­val­la ame­rik­ka­lai­sek­si elo­ku­vak­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Jopa kiitettävä kuvan tarkkuus. Hienot värit. Vaikka ääniraita on vain DS, se vaikuttaa elävältä. Reggaemusiikki toistuu tanakalla tavalla. Washington laulaa komeasti Taj Mahalin "Cakewalk Into Townin". Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Carl Shenkel
Pääosissa: Denzel Washington
Tarina: A.H.Z. Carr Hampton Fancher
Kuvaus: Jacques Steyn
Musiikki: Anne Dudley
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy