Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Aikakone

Time Machine 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 104091EAN: 7321944221911

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Huo­noi­hin ar­vos­te­lui­hin ver­rat­tu­na uu­sin­ta­ver­sion kat­se­lu ei ole mi­tenkään ajan­huk­kaa.

Huo­noi­hin ar­vos­te­lui­hin ver­rat­tu­na uu­sin­ta­ver­sion kat­se­lu ei ole mi­tenkään ajan­huk­kaa. H.G. Well­sin po­jan­poi­ka me­nee omia la­tu­jaan, mut­ta malt­taa myös kun­nioit­taa isoisänsä klas­sik­koa ja Geor­ge Pa­lin ver­sio­ta me­ta­vit­seillä.
Dia­lo­gis­sa ei ole juu­ri imua, mut­ta Mor­lo­kit näyttävät us­kot­ta­vil­ta. Guy Pear­ce alit­taa Me­men­ton roo­lin­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen, virheetön kuva ja luontevasti tilan hallitseva ääniraita. Ekstroihin on tallennettu kaksi kommenttiraitaa, 7 min. poistettuja kohtauksia, neljä pienoisdokumenttia (16 min.), animoinnista 6 min., kuvakäsikirjoitusta soundtrackin kera, kaksi traileria ja tiiseri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy