Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kreikkalainen naimakauppa

My Big Fat Greek Wedding 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: Nordisk Kuva:
Anamorfinen 1.87
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ( Nordisk ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­vi­nai­sen täy­teläi­nen ja elävä ko­me­dia, jo­ka löytää rie­mas­tut­ta­via piir­teitä ame­ri­kank­reik­ka­lai­ses­ta kult­tuu­ris­ta ker­toes­saan en­simmäi­sen jenk­kiur­hon tiestä su­kuun.

Har­vi­nai­sen täy­teläi­nen ja elävä ko­me­dia, jo­ka löytää rie­mas­tut­ta­via piir­teitä ame­ri­kank­reik­ka­lai­ses­ta kult­tuu­ris­ta ker­toes­saan en­simmäi­sen jenk­kiur­hon tiestä su­kuun. Ta­ri­na on su­la­van lep­poi­sa, mut­ta voit­ta­jan tästä elo­ku­vas­ta te­kevät sen terävä kä­si­kir­joi­tus ja rai­lak­kaat hah­mot, jois­ta naispääo­san (myös kir­joi­tuk­ses­ta vas­tan­nut Nia Var­da­los) ohel­la eten­kin per­heen isuk­ki (Mic­hael Cons­tan­ti­ne) jää mie­leen. Ta­ri­naa on jo eh­dit­ty jat­ka­maan TV-sar­ja­na, jo­ka to­sin en­simmäis­ten osien pe­rus­teel­la näyttää jäävän elo­ku­van kal­peak­si var­jok­si, vaik­ka suu­ri osa näyt­te­lijöistä on­kin sa­mo­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy