Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Grinch

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­ni­ver­sal-yh­tiön rie­naa­va jou­lu­sa­tu on lop­pu­jen lo­puk­si hy­vin­kin kilt­ti.

U­ni­ver­sal-yh­tiön rie­naa­va jou­lu­sa­tu on lop­pu­jen lo­puk­si hy­vin­kin kilt­ti.
T­he Who -yh­tye voi ol­la yl­peä, sillä las­ten­ko­me­dia ta­pah­tuu Ku­ka-maas­sa, jon­ka jou­lui­loa var­jos­taa hai­rah­tu­nut ku­ka, Grinch, jo­ka vi­haa jou­lua.
Jää lo­pul­ta ai­ka tyhjäk­si ver­rat­tu­na hie­man sa­maan ase­tel­maan pe­rus­tu­vaan Tim Bur­to­nin slow­mo­tion-a­ni­maa­tioon Pai­na­jai­nen en­nen jou­lua.

Kuva, ääni & ekstrat

Upeaa audiovisuaalista ilotulitusta. Dubbausta suomeksi ei jää kaipaamaan, sillä alkuperäinen ääniraita on vetävä. Ekstroissa 7 min. mainosdokumentti, 9 min. poistettuja kohtauksia, 3 min. epäonnistuneita otoksia, 6 min. temppujen taustoja, 7 min. makeupista ja designista, 5 min. lavastuksista, 11 min. tehosteista, traileri, ruokareseptejä, elokuvan teko numeroina, faktaruutuja, biografiat, DVD-ROM –osuuksia, pelitraileri ja musiikkivideo. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy