Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Conspiracy Theory

Salaliittoteoria 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

En­simmäi­set puo­li tun­tia ovat sietämättö­miä, kun pa­ra­noi­di tak­si­kus­ki Mel Gib­son se­koi­lee.

En­simmäi­set puo­li tun­tia ovat sietämättö­miä, kun pa­ra­noi­di tak­si­kus­ki Mel Gib­son se­koi­lee. Mants­hu­rian kan­di­daa­tis­ta tut­tu­ja vi­ri­tyk­siä ai­vo­pe­sul­la luo­duis­ta tap­pa­jis­ta. Elo­ku­va tar­joaa pelkkää pin­taa ja on ai­van liian pitkä. Gib­son eläy­tyy, mut­ta Ju­lia Ro­berts on juu­ri niin huo­no näyt­te­lijä kuin vain osaa ol­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Biografeja, taustatietoa salaliittouskomuksista, paranoiditietoa, tuotantotietoja. R1 on toiselta puoleltaan pan&scan. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Richard Donner
Pääosissa: Mel Gibson Julia Roberts
Tarina: Brian Helgeland
Kuvaus: John Schwartzman
Musiikki: Carter Burwell

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy