Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

The Highwaymen

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2019Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.40
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­mea pe­rio­di­dek­ka­ri kah­des­ta elämänsä eh­too­puo­lel­le eh­ti­neestä pys­sy­san­ka­ris­ta, jot­ka suos­tu­vat mu­kaan Bon­nien ja Cly­den ajo­jah­tiin.

Ko­mea pe­rio­di­dek­ka­ri kah­des­ta elämänsä eh­too­puo­lel­le eh­ti­neestä pys­sy­san­ka­ris­ta (Ke­vin Cost­ner ja Woo­dy Har­rel­son), jot­ka suos­tu­vat mu­kaan Bon­nien ja Cly­den ajo­jah­tiin.
Hengäs­tyttävän näyttävä, val­loit­ta­vas­ti bud­dy-e­lo­ku­vaa ja länkkä­riä yh­distävä elo­ku­va kei­nuu sa­la­peräi­ses­ti tämän ja toi­sen maail­man vä­lillä vääjäämätöntä yh­tee­not­toa odot­taen. Ote on skar­pis­ti tässä het­kessä, mut­ta tun­nel­ma ta­voit­taa kieh­to­via sä­vyjä men­neestä tu­le­vas­ta yhtäältä lain­val­vo­jien men­nei­syy­den ja toi­saal­ta lain­suo­jat­to­mien lä­hes­tyvän pää­te­pis­teen kaut­ta. Tämä on har­ki­ten pu­not­tu jännä­ri, jo­ka vir­kistäväs­ti tun­tuu jättävän osan sa­no­mas­taan kat­so­jan kor­vien vä­liin.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea 2.4:n pintaan taipuva laajakuva pitää periodinsa täydellisesti ja taiteelliset ambitionsa yhtä korkealla kuin teknisetkin. HD-tason tuntumassa viihtyvä kuva on vakaa ja väritoistoltaan maanläheinen. Vähäeleisesti, mutta virikkeellisesti rakennettu ääniraita pitää hienosti tunnelmaa yllä pitkän taka-ajon aikana. (IJ)
27/12/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy