Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Love & Other Drugs

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 247659 EAN: 6438044273250

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ja­ke Gyl­len­haa­lin ja An­ne Hat­hawayn ni­millä ja naa­moil­la voi myydä mel­kein mitä ta­han­sa.

Ja­ke Gyl­len­haa­lin ja An­ne Hat­hawayn ni­millä ja naa­moil­la voi myydä mel­kein mitä ta­han­sa. Edward Zwic­kin oh­jaa­ma hu­te­ras­ti to­si­ta­pah­tu­miin poh­jaa­va rom­su­ko­me­dia esit­te­lee eri­lai­sen play­boyn. Ja­mie (Gyl­len­haal) ha­luaa edetä niin lää­ke-e­dus­ta­ja — kuin pe­tiu­ral­laan­kin. Käytös muut­tuu, kun vas­taan tu­lee pal­jon elämää ko­ke­nut Mag­gie (Hat­haway). Klas­si­sen ra­kas­tu­mis­ko­me­dian teitä ete­nevä Lo­ve & Ot­her Drugs hel­lyyttää var­mas­ti täy­del­li­ses­ti tref­fi­lef­fa­na, mut­ta ei tar­joa ar­vok­kaim­pia nau­tin­to­ja näin yk­sin ko­ti­soh­val­ta ar­vos­tel­tu­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Terävä piirto, pehmeä väritys. Kuiskauksentarkka äänentoisto. Ei lisiä. (VA)
27/02/2012
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy