Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Fallen

Kadotettu 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tämä te­hoaa par­hai­ten, jos juon­ta ei se­los­te­ta.

Tämä te­hoaa par­hai­ten, jos juon­ta ei se­los­te­ta. Ei siis kan­na­ta lu­kea ta­ka­kant­ta tai tätäkään etukä­teen. Al­kaa nor­maa­li­na po­lii­si­jut­tu­na ja le­vittäy­tyy pik­ku­hil­jaa de­mo­nien mel­las­tuk­sek­si.
Rol­ling Sto­ne­sin ”­Ti­me Is On My Si­de” lii­kut­taa ta­ri­naa, jo­ka lop­puu so­pi­vas­ti ”­Sym­pat­hy for the De­vi­liin”.
De­mo­nin liik­ku­mi­nen kos­ke­tuk­ses­ta on pe­lot­ta­va aja­tus, mut­ta to­teu­tus uh­maa Hol­lywood-jär­jen­kin ra­jo­ja. Kat­sot­ta­va sil­ti eh­dot­to­mas­ti, vaik­ka täh­tiä ei juu­ri enempää voi an­taa­kaan.
Mie­len­kiin­toi­nen point­ti: lan­gen­neet en­ke­lit in­nos­tu­vat hy­vien te­ko­jen ih­mi­sistä. Kan­nat­taa siis pan­na kynt­tilä va­kan al­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas anamorfinen kuva. Surroundkaiuttimet eivät ole kovin aktiivisia, koska kerronta ei perustu säikyttelyefekteille. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy