Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kadoksissa - Widescreen Special Edition

The Missing 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 108100EAN: 6438044014556

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wes­ter­nin el­vy­tys on ai­na tar­peen, ja var­sin­kin sil­loin kuin oh­jaa­jal­la on jo­tain uut­ta sa­not­ta­vaa.

Wes­ter­nin el­vy­tys on ai­na tar­peen, ja var­sin­kin sil­loin kuin oh­jaa­jal­la on jo­tain uut­ta sa­not­ta­vaa. In­tiaa­nien sie­lun­mai­se­maa on ku­vat­tu har­voin.
A­pas­si­tie­dus­te­li­jat kar­kaa­vat ja al­ka­vat ryöstää nai­sia myytäväk­si mek­si­ko­lai­sil­le joh­ta­ja­naan sa­la­peräi­nen noi­ta. Äi­ti (Ca­te Blanc­hett) läh­tee tyttönsä perään ja jou­tuu ot­ta­maan in­tiaa­nielämää viettä­neen isänsä (Tom­my Lee Jo­nes) avuk­si.
Toi­min­ta py­syy tyy­likkääs­ti ka­sas­sa. Ko­ho­koh­tia on El Ci­din kuu­lui­saa he­vos­temp­pua mat­ki­va koh­taus.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja hieno ääniraita. Ekstroissa 3 min. epäonnistuneita otoksia, kaksi vaihtoehtoloppua ja 12 min. haastatteluja ja ja viisi poistettua kohtausta. Kiinnostavimmat lisukkeet ovat Ron Howardin 15-vuotiaana tekemät kolme lyhyttä elokuvaa, yhteensä n. 13. min. Niiden pääosassa on hänen nykyfilmeissäänkin usein nähtävä viisi vuotta nuorempi veljensä Clint. Super-8 kaitafilmille kuvatut pikkulänkkärit ovat Old Paint ja Deed of Derring Do sekä osuvasti nimetty Cards, Cads, Guns, Gore and Death, joiden tekoa ohjaaja kommentoi muussa lisämateriaalissa. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy