Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Rookie - syntynyt syöttämään

The Rookie 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tur­han kli­sei­nen, to­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­va ku­vaus ikä­mies­ten puo­lel­le siir­ty­neestä, ai­koi­naan kä­tensä vam­maut­ta­nees­ta ba­se­ball-­syöttäjästä, jo­ka te­kee pa­luun am­mat­ti­lai­sa­ree­noil­le.

Tur­han kli­sei­nen, to­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­va ku­vaus ikä­mies­ten puo­lel­le siir­ty­neestä, ai­koi­naan kä­tensä vam­maut­ta­nees­ta ba­se­ball-syöttäjästä (Den­nis Quaid), jo­ka te­kee pa­luun am­mat­ti­lai­sa­ree­noil­le. Pe­rus­tuu Jim Mor­ri­sin elämään.

Kuva, ääni & ekstrat

Virheetön kuva. Moderniksi urheiluelokuvaksi hieman voimaton ääniraita. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 21 min. dokumentti elokuvaan vaikuttaneista tositapahtumista ja seitsemän poistettua kohtausta (17 min.) ohjaajan introlla. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John Lee Hancock
Pääosissa: Dennis Quaid
Tarina: Mike Rich
Kuvaus: John Schwartzman
Musiikki: Carter Burwell

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy