Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Payback

Tilinteko 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Sandrew Kuva:
Anamorfinen 2.40/1.3
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­rus­tuu sa­maan ta­ri­naan kuin John Boor­ma­nin vuo­den 1967 Point Blank.

Pe­rus­tuu sa­maan ta­ri­naan kuin John Boor­ma­nin vuo­den 1967 Point Blank. Van­ki­las­sa lu­si­nut tap­pa­ja läh­tee pe­rimään saa­ta­viaan ri­kol­lisjär­jestöltä. Mel Gib­so­nin par­hai­ta roo­le­ja per­vers­sien pe­riaat­tei­den mie­henä. Ja­mes Co­burn an­sait­see sa­moin vii­si täh­teä. Ku­vat­tu kyl­millä vä­reillä, har­maal­la ja si­ni­sellä. Gib­son on­kin päi­vi­tel­lyt, kuin­ka ko­vaa jäl­keä tästä oli­si syn­ty­nyt mus­ta­val­koi­se­na. Ko­vaa ja raa­kaa tai­dol­la teh­tynä. Tästä maail­mas­ta ei liiem­min löy­dy peh­meyttä.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy