Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Jack Ryan: Shadow Recruit

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112710415

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ch­ris Pi­ne on kii­rei­nen mies, täh­ti­lai­va En­terp­ri­sen kip­pa­roi­nin ohel­la mies heittää kuu­ta­mo­keik­kaa CIA:n ri­veissä uu­te­na Jack Rya­ni­na.

Ch­ris Pi­ne on kii­rei­nen mies, täh­ti­lai­va En­terp­ri­sen kip­pa­roi­nin ohel­la mies heittää kuu­ta­mo­keik­kaa CIA:n ri­veissä uu­te­na Jack Rya­ni­na. Uu­si Ryan on selkänsä Af­ga­nis­ta­nis­sa rik­ko­nut me­ri­jal­kaväen mies, jo­ka nä­kee koo­din nu­me­roi­den ta­ka­na ja maa­lai­lee uh­ka­ku­via Yh­dys­val­to­jen ja Venäjän vä­lil­le.
Ken­neth Bra­nagh on oli­gar­ki, jon­ka suo­nis­sa vir­taa jää­ve­si ja sydä­messä ky­tee hir­mui­nen ha­lu syöstä Yh­dys­val­lat krii­siin. Ami­raa­li Gree­rin roo­lin on pe­ri­nyt Ke­vin Cost­ner, jo­ka jak­saa tässä lentää suo­jat­tin­sa tuek­si het­ken va­roi­tu­sa­jal­la ja is­tua avio­liit­to­neu­vo­jan pen­killä tämän rii­del­lessä tyttöystävänsä (Kei­ra Knight­ley) kans­sa.
Oh­jaa­ja Bra­nagh'n elo­ku­va on pin­nal­taan slii­pat­tu, mut­ta poh­jim­mil­taan pöhkö ja sie­lu­ton peh­mojännä­ri. Ta­ri­na ket­jut­taa help­po­ja pää­tel­miä ja ge­nee­ri­siä hah­mo­ja sel­lai­sel­la an­tau­muk­sel­la, että su­ku­juu­ria John Mc­Tier­na­nin ja Phil­lip Noy­cen oh­jaa­mis­sa aiem­mis­sa tril­le­reissä on mah­do­ton ha­vai­ta. Tämä on yk­si pitkä ku­jan­juok­su, jo­ka mais­tuu ai­van liian kä­si­kir­joi­te­tul­ta, on­nek­kaal­ta ja tuu­les­ta tem­ma­tul­ta ol­lak­seen us­kot­ta­va.
Uu­si Ryan ei ole ah­ke­ra ana­lyy­tik­ko ja vas­ten­tah­toi­nen toi­min­tatäh­ti vaan selvännä­kijän lah­joil­la ar­moi­tet­tu kom­man­do. Ch­ris Pi­ne on pääo­sas­sa lu­paa­vam­pi ta­paus kuin Ben Aff­leck, mut­ta ta­ri­nat saa­vat pa­ran­tua tästä roi­mas­ti, jot­ta elo­ku­va­sar­jan uu­teen tu­le­mi­seen on lu­pa us­koa. Tämä jää vielä tek­ni­ses­ti tai­taen ka­sa­tun suu­ta­rin ta­sol­le. Elo­ku­va ei pe­rus­tu Tom Clan­cyn kir­jaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä filmimäinen kuva luo uskottavasti Lontoon, New Yorkn ja Moskovan puitteita. Geneerinen musiikkiraita takoo tahtia asiallisesti, mutta ei nouse missään vaiheessa oikeasti lentoon. Ekstroissa ohjaajan ja Lorenzo di Bonaventuran puuduttava kommenttiraita, sarja poistettuja kohtauksia ohjaajan kommentein, asiallinen kolmiosainen making of -kooste (yht. 19 min.) ja kooste erinäisten asiantuntijoiden mietteitä Yhdysvaltojen ja Venäjän suhteesta (21 min.). (IJ)
03/07/2014

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy