Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Operaatio Mars

Mission to Mars 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.27*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lyt­tyyn hau­kut­tu sci­fi-e­lo­ku­va, jos­sa on to­ki vir­heensä, mut­ta myös klas­sik­ko­no­vel­lien ja Ray Brad­bu­ryn hen­keä.

Lyt­tyyn hau­kut­tu sci­fi-e­lo­ku­va, jos­sa on to­ki vir­heensä, mut­ta myös klas­sik­ko­no­vel­lien ja Ray Brad­bu­ryn hen­keä. Muis­tut­taa John Var­leyn no­vel­lia, jos­sa Mar­sin kas­vit tuot­ta­vat hap­pea ast­ro­naut­tien on­net­to­muu­den jäl­keen. Mo­nel­le kat­so­jal­le voi koi­tua on­gel­mak­si ka­lut­tu tee­ma: on­ko ava­ruu­des­sa muu­ta elämää. Ei juu­ri lai­sin­kaan vä­ki­val­taa. Maan eliö­kan­nan ke­hi­tys on ku­vat­tu hie­nos­ti vie­raan ava­ruu­sa­luk­sen sisällä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva- ja äänitekninen taso on kuin itsestäänselvyys. Biografiat, animoidut story boradit, tehosteet, 20 min dokumentti ja kommenttiraita. Jenkkiversion ääniraita on DDS EX ja mukana on myös DVD-ROM-ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy