Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dreamscape

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: ImageKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Image) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Y­li­luon­nol­li­sia ky­kyjä omaa­va nuo­ri­mies (Den­nis Quaid) op­pii tie­de­mie­hen (Max von Sy­dow) avul­la tun­keu­tu­maan ih­mis­ten uniin ja estää sa­la­juo­nen pre­si­dent­tiä vas­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Pientä sähköisyyttä, mutta suuret pinnat levollisia. Näyttää hyvältä verrattuna analogisiin versioihin. Pieniä printtivikoja silti. Uudet ääniraidat kuulostavat hieman alkeellisilta, mutta toki toimivilta. Lopussa rytisee kunnolla. DD on luontevampi valinta. Ekstroissa still-kuvia, kommenttiraita, featurette ja tutkielma käärmemiehestä, joka on kuin suoraan 1970-luvun Creepy-sarjakuvalehdistä. R1-levy.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy