Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

CSI Crossover Special: CSI: Miami - Felony Flight / CSI: NY

- Manhattan Manhunt 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 205412EAN: 7391970023629

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Sa­mal­le le­vyl­le on tal­len­net­tu kak­si CSI-­jak­soa, toi­nen Mia­mis­ta, toi­nen New Yor­kis­ta.

Sa­mal­le le­vyl­le on tal­len­net­tu kak­si CSI-jak­soa, toi­nen Mia­mis­ta (4. kau­si, jak­so 7), toi­nen New Yor­kis­ta (2. kau­si, jak­so 7). Jak­sois­sa jah­da­taan sa­maa ri­kol­lis­ta kau­pun­gis­ta toi­seen. Ku­ten sar­jan hen­keen kuu­luu, tek­niik­kaläppää ja tark­kaa­vai­sia ha­vain­to­ja riittää yh­teen jak­soon kym­me­nen pitkän elo­ku­van ver­ran.
Hiu­kan to­ki ar­ve­lut­taa se, on­ko jul­kai­su tar­peel­li­nen. Asiois­ta päättä­vien ta­ho­jen mie­lestä tämän­kal­tai­sil­le ir­to­jak­so­poi­min­noil­le­kin riittää ole­tet­ta­vas­ti os­ta­ja­kun­taa. Ga­ry Si­ni­sen läsnäo­lo nos­taa puo­li­tois­ta­tun­ti­sen pe­rust­ril­le­ris­tan­dar­din ta­sol­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Ulkokuvan värit välittyvät kuin epärealistisesta Jehovan todistajien mainoksesta. Lähitarkkuus ja valaistus on viimeisen päälle. Vaaleisiin muodostuu jo särinää. Laajalle levittyvä monikanavamiksaus. Paketointi on näyttävä, parin tv-sarjajaksoa vaivaudutaan pukemaan hienoon metallinhohtoiseen kuoreen. Lisämateriaaliton levy. (VA)
13/12/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy