Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mies joka kieltäytyi kuolemasta

The Man Who Wouldn’t Die 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 64150186631599

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­cou­ve­riin si­joit­tu­va tv-e­lo­ku­va ker­too ri­kos­re­port­te­ri­na jääh­dyt­te­levästä en­ti­sestä me­nes­tys­kir­jai­li­jas­ta, jo­ka huo­maa pa­laa­van­sa vii­mei­sen ro­maa­nin­sa maail­maan.

Van­cou­ve­riin si­joit­tu­va tv-e­lo­ku­va ker­too ri­kos­re­port­te­ri­na jääh­dyt­te­levästä en­ti­sestä me­nes­tys­kir­jai­li­jas­ta (Ro­ger Moo­re), jo­ka huo­maa pa­laa­van­sa vii­mei­sen ro­maa­nin­sa maail­maan. Selvännä­kijän ky­kyjä omaa­va nuo­ri tai­deo­pis­ke­li­ja (Nan­cy Al­len) aut­taa rat­kai­se­maan ar­voi­tuk­sen, jo­ka se­koit­taa to­del­li­suu­den ja ro­maa­nin.
Sym­paat­ti­nen elo­ku­va kun­nioit­taa brit­tiläi­sen sa­la­po­lii­si­ro­maa­nin kon­ven­tioi­ta. Moo­re on ih­meen hyvässä ve­dos­sa, Mal­colm Mc­Dowell taas mo­riar­ty­mai­se­na vas­tus­ta­ja­na kl­si­sei­nen.
Ei täl­le kui­ten­kaan voi mitään neljää täh­teä, vaik­ka ha­luai­si­kin ja tästä pi­din­kin. Väistämättä ai­nek­set ra­ken­tu­vat ka­peal­le poh­jal­le. Tun­nel­ma on sil­ti hal­lus­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kokokuva ja tv-ääni ylittävät hienoisesti odotukset. Ei ekstroja. (PS)
13/02/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy