Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Coal Miner’s Daughter

Kaivosmiehen tytär 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 88969EAN: 6416548543512

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Hyvät mu­siik­kiai­hei­set elo­ku­vat ovat har­vas­sa, ja tämä on niistä yk­si.

Hyvät mu­siik­kiai­hei­set elo­ku­vat ovat har­vas­sa, ja tämä on niistä yk­si. Kant­ri­lau­la­ja­tar Lo­ret­ta Lyn­nin omaelämä­ker­taan pe­rus­tu­va elo­ku­va tun­tuu rea­lis­ti­sel­ta, mut­ta ei lain­kaan so­siaa­li­por­nol­ta. Köyhänä ale­taan, vä­sy­neenä kier­retään ja ad­dik­ti­na kuol­laan. On­nek­si tätä vii­meistä kli­settä ei nyt tar­vit­se seu­ra­ta.
Vaik­ka elo­ku­va ei sitä al­le­vii­vaa, niin omaa ma­te­riaa­liaan esittävä muu­sik­ko on ai­na hen­ki­ses­ti vah­vem­mal­la kuin pelkkä tul­kit­si­ja. Sen ta­kia Sam Phil­lips ku­vit­te­li Carl Per­kin­sin tu­le­van suu­rem­mak­si täh­dek­si kuin El­vis Pres­ley. Luul­ta­vas­ti ta­sa­pai­noi­sem­mak­si ih­mi­sek­si jo­ka ta­pauk­ses­sa. Lyn­nin tu­ke­na oli so­pi­van lap­sen­mie­li­nen mies, jo­ka toi tu­kea ko­ti­rin­ta­mal­le.
Lois­ta­vat näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set kan­nat­te­le­vat ta­ri­naa. Sis­sy Spa­sek ja Patr­sy Cli­nea näyt­te­levä Be­ver­ly d’An­ge­lo lau­la­vat omat bii­sinsä pe­rin au­tent­ti­sel­la ta­val­la. Nuor­ta Tom­my Lee Jo­ne­sia on ilo seu­ra­ta. Pu­hu­mat­ta­kaan le­gen­daa­ri­sen The Ban­din rum­pa­li-so­lis­ti Le­von Hel­miä, jo­ka ot­taa su­ve­ree­nis­ti isän roo­lin­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ekstroissa traileri. (PS)
12/08/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy