Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Langalla – kolmas tuotantokausi

The Wire – Season Three 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 703 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204065EAN: 7321944825690

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Vuok­ra­ka­sar­mien tor­ni­ta­lot saa­daan ku­moon, uu­si Bal­ti­mo­re hen­kiin.

Vuok­ra­ka­sar­mien tor­ni­ta­lot saa­daan ku­moon, uu­si Bal­ti­mo­re hen­kiin. Uu­dis­tu­neis­sa mai­se­mis­sa St­rin­ger tou­huaa omaa bis­nestään. Barks­da­le hal­lin­noi omal­la tyy­lillään. Si­vu­hah­mo­jen taus­to­jen avaa­mi­nen al­kaa en­si ker­taa, ri­kol­lis­puo­lel­la­kin. Kau­pun­gin joh­to pe­lai­lee kes­kenään, val­ta­pe­li nou­see ku­lis­seis­ta pin­taan. Kol­mos­kau­den ete­ne­mi­nen ei sisällöl­li­ses­ti ole ko­vin vauh­di­kas­ta, mut­ta mie­len­kiin­to ka­tu­jen hal­lin­ta­suh­tei­ta koh­taan py­syy sil­ti yllä. Mo­nien ha­lua­mat ka­dun­kul­mat ovat myös po­lii­si­joh­don suu­ris­sa int­res­seissä. Lop­pu­puo­len jak­sot ta­kaa­vat toi­min­taa sitä ha­lua­vil­le.
Her­kistä­vim­millään HBO:n ra­ha­sam­po on näyttäessään kuin­ka pie­nestä on­kaan ol­lut kiin­ni ri­kol­li­suu­den puo­lel­le kal­lis­tu­mi­nen. Sar­ja osoit­taa eri­tyi­syy­tensä juu­ri ih­mis­ten heik­kouk­sien tulk­ki­na. Pai­not­te­lu ri­kol­li­suu­den ja kai­dan po­lun vä­lillä pistää har­kit­se­maan. Vain har­vat ovat on­nis­tu­neet hom­mis­saan, san­ka­ri­po­lii­si­tai­ka­viit­ta jää pu­ke­mat­ta. Par­hai­na het­kinä oli­si help­poa sa­noa, että The Wi­re on pa­ras­ta mitä te­le­vi­siol­la on tar­jo­ta, hei­kom­pa­na­kin het­kenä se on ä­lyl­li­ses­ti haas­ta­va. Mut­tei yli­mie­li­sen.

Kuva, ääni & ekstrat

Monikanava ajaa tilaa luoden ajoittain kaikuisana. Asetuksia saa etsiä parhaansa mukaan. Alkutekstien aikana musiikki herättää naapuritkin. Kuvan realismi jatkaa edelliskausien linjalla, sävytys on arkinen. Kuten kuuluukin. Vauhdikkaampien kohtauksien kamerankäyttöön liittyvät tyyliseikat edustavat poliisisarjan klassismia. Kaksi tai kolme jaksoa levyä kohti, jaksojen kesto vajaata tuntia. Monet jaksoista (1-3, 11-12) kommentoidaan työryhmäläisten toimesta. Kolmoslevyllä sijaitsee myös teknisesti kutuinen työryhmän kyselytunti (60 min), sekä sarjan luojan David Simonin yliopistovierailu (27 min). (VA)
23/09/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy