Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Conan hävittäjä

Conan the Destroyer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Jupiter) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­han kon­ka­rin Ric­hard Fleisc­he­rin flop­pe­ja.

Van­han kon­ka­rin Ric­hard Fleisc­he­rin flop­pe­ja. Ka­la­verk­ko­koh­taus ja tais­te­lu api­naih­mi­sen kans­sa ovat taat­tua Ro­bert E. Howar­dia, mut­ta ei kak­si koh­taus­ta vielä elo­ku­vaa tee. Ky­seessä on pa­ha­mai­nei­nen Skan­di­na­vian ver­sio, jo­ta on lei­kel­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

Scanboxin logo ilmestyy lupaavasti 2.35-laajakuvana. Elokuvan alkuteksteihin kuva kasvaa 1.85:ksi ja lopulta täyskuvaksi. Vaikutus on aina yhtä masentava. Kuvan laatu on mukiinmenevää VHS-tasoa, värit ovat verettömät ja ihon sävyt elottomat. Alkukantainen ääniraita. Biografiat ja kolme Jupiter-traileria. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy