Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Yli rajojen

Beyond Borders 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 109311EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sinänsä har­vi­nai­nen Hol­lywood-ai­he.

Sinänsä har­vi­nai­nen Hol­lywood-ai­he. Kont­ras­ti on ai­ka­moi­nen: hyvän­te­keväi­syy­sil­ta­mien tu­xe­do-säih­keestä siir­rytään Etio­pian pa­ko­lais­leie­ril­le. Kak­si­nais­mo­ra­lis­mil­ta hais­kah­taa se, että te­ko­pyhät ovat kool­la Lon­toos­sa, eivätkä Los An­ge­le­sis­sa.
An­ge­li­na Jo­lie paah­taa hyvä­tah­donlä­het­tilään in­nol­la pai­kan pääl­le. Al­kuo­san rea­lis­min jäl­keen tämä uh­kaa ol­la van­ha­na­jan Clark Gab­le –­tyy­li­sen ro­mant­ti­sen seik­kai­lun mo­der­ni­soin­ti, mut­ta lop­pu on ih­meen jär­kevä. Toi­min­ta pouk­koi­lee lii­kaa Af­ri­kas­ta ai­na Kam­bod­zaan ja Ts­het­se­niaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita ja 19+19+8+4 min. dokumentit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy