Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pirates of the Caribbean – Kuolleen miehen kirstu - 2-Disc Special Edition

Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 144 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203031EAN: 8717418077556

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Juu­ri kun Hol­lywood oli unoh­ta­nut 1980-­lu­vun kam­mot­ta­vat ko­ke­muk­set herättää me­ri­ros­vo­la­ji­tyyp­pi hen­kiin, saa­pui Pi­ra­tes of the Ca­rib­bean ja John­ny Dep­pin keith­ric­hards­mai­nen an­ti­san­ka­ri kap­tee­ni Jack Spar­row.

Juu­ri kun Hol­lywood oli unoh­ta­nut 1980-lu­vun kam­mot­ta­vat ko­ke­muk­set herättää me­ri­ros­vo­la­ji­tyyp­pi hen­kiin, saa­pui Pi­ra­tes of the Ca­rib­bean ja John­ny Dep­pin keith­ric­hards­mai­nen an­ti­san­ka­ri kap­tee­ni Jack Spar­row. Jat­ko-o­sa Kuol­leen mie­hen kirs­tu tun­tuu on­nis­tu­neel­ta, kos­ka te­kijä­tii­mi pyr­kii välttämään liian tie­tois­ta huu­mo­ria ja ke­hittää kat­so­jas­sa vat­san­poh­jas­sa tun­tu­vaa hy­rinää. Tällä ker­taa ai­nek­set ka­sa­taan ang­lo­sak­si­sen me­ri­mies­pe­rin­teen suu­rim­mas­ta myy­tistä, Da­vy Loc­ke­ris­ta, jo­ka on erään­lai­nen ko­toi­sen Ah­tim­me ran­kem­pi vas­ti­ne.

Kuva, ääni & ekstrat

Visuaalisuus kuuluu painopisteisiin. Myös kaksi tuhtia ääniraitaa on rakennettu voimalla ja tyylillä. Kahdella levyllä. Laajoissa ekstroissa kommenttiraita, kolme min. hupiotoksia, tuottajan hyvätasoinen kuvapäiväkirja ja 25+6++26+5+5+5+13+10+12+4+4 min. dokumentit. (PS)
13/10/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy