Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Fifth Element – puuttuva tekijä

The Fifth Element 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.34*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kie­li­pos­kel­la teh­tyä ava­ruus­sa­tua.

Kie­li­pos­kel­la teh­tyä ava­ruus­sa­tua. Vi­suaa­li­ses­ti ko­mea, hyvän ar­vos­te­lu­me­nes­tyk­sen saa­nut työ, jo­ta ovat kui­ten­kin brit­tik­rii­ti­kot epäil­leet tyhjää ku­mi­se­vak­si te­ke­leek­si.
Jo­kai­nen voi päättää it­se, jo­ka ta­pauk­ses­sa kaik­kien sci­fi-keräi­lijöi­den must-han­kin­ta. Suo­mi-le­vyn saa­mi­nen mark­ki­noil­le kes­ti ih­meen kauan.

Kuva, ääni & ekstrat

Visuaalisesti ja soundillisesti komea teos, joka on kuin luotu uuteen formaattiin. Super 35. Ihme kyllä tämäkään versio ei ole anamorfinen, vaikka takakansi antaa niin ymmärtää. Hakkaa ilman ekstroja julkaistun vanhan jenkkiversion mennen tullen: 25 min. dokumentti, interaktiivinen peli lapsille ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy