Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tappava ase 2 - Director's Cut

Lethal Weapon 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Vii­dellä mi­nuu­til­la pi­den­net­ty oh­jaa­jan ver­sio.

Vii­dellä mi­nuu­til­la pi­den­net­ty oh­jaa­jan ver­sio. Uu­det koh­tauk­set eivät tee yhtä suur­ta vai­ku­tus­ta kuin ykkö­so­san koh­dal­la, mut­ta tar­joa­vat ai­na­kin hyvän syyn kat­soa tämä sar­jan en­simmäi­nen, ja sa­mal­la ai­noa oi­keas­ti täy­si­pai­noi­nen jat­ko-o­sa uu­del­leen.
Tap­pa­van aseen kak­ko­so­sa on jo ykkö­so­saa haus­kem­pi, mut­ta sa­mal­la vä­ki­val­las­ta tehdä huu­mo­ria, jo­ka on hie­man ar­ve­lut­ta­vaa ja per­vers­siä.
Joe Pes­cin skaa­lan peh­meäm­pi puo­li on käytössä, kun jos­sain Scor­se­sen ma­fia­rai­nas­sa hän pys­tyy kylmäämään kat­so­jan to­taa­li­ses­ti. (IJ/PS)

Kuva, ääni & ekstrat

Yllättäen teknisesti hieman vaatimattomampi esitys kuin ensimmäisessä elokuvassa. Näin etenkin ääniraidan osalta, joka on edelleen hyvä, mutta vaikuttaa hivenen etäiseltä ja karulta. Vaikutelmaa heikentävät myös puolitiehen jäävät suunnatut tehosteet, joilla tilakuvaa on pyritty laajentamaan. Myös bassotoisto on monessa kohdin havaittavan ohutta. Kuva on hyvä, ei kauttaaltaan aivan yhtä yksityiskohtainen kuin ykkösosassa, mutta verrattain tarkka kuitenkin. Myös reunavärinää esiintyy, joskaan ei isoksi ongelmaksi asti. Jenkkipainoksen DTS-ääniraita puuttuu. Ekstroissa lyhyt dokumentti kahden kohtauksen kuvaamisesta (4 min.). (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy