Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Spirit - villi ja vapaa

Spirit: Stallion of the Cimarron 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 80 minuuttia
Julkaisija: Universal Kuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyy­li­puh­das he­vos­seik­kai­lu vil­lin län­nen al­kua­joil­ta, yh­den he­vo­sen näkö­kul­mas­ta ker­rot­tu­na.

Tyy­li­puh­das he­vos­seik­kai­lu vil­lin län­nen al­kua­joil­ta, yh­den he­vo­sen näkö­kul­mas­ta ker­rot­tu­na. Ta­ri­na­na ei yhtä mo­ni­puo­li­nen tai pitkäl­le ke­hi­tel­ty kuin par­haat la­ji­to­ve­rin­sa, mut­ta kau­niin yk­sin­ker­tai­nen ja po­si­tii­vi­nen sa­tu yhtä kaik­ki. Al­ku­peräisää­ninä mm. Matt Da­mon ja Ja­mes Cro­mwell. Oh­jaa­jat: Kel­ly As­bu­ry ja Lor­na Cook.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy